Torna a Cròniques 2017

Terrasssa

Diumenge en dirigíem a Terrassa per actuar juntament amb els nostres padrins, els Castellers de Terrassa i també amb els Castellers de Lleida.
Sense fer pilars d’entrada per tal d’agilitzar l’actuació i que no ens enganxés la pluja, vam obrir la ronda de castells amb un 3 de 7, castell que ens està acompanyant a totes les actuacions. Va tenir molt bones mides i va ser ràpid, sobretot pel bon ritme de la canalla.
A segona ronda, hi aniríem amb el primer 3 de 7 amb agulla de la temporada. Va pujar molt ràpid i fins a la carregada el castell presentava bones mides. Des del moment de l’aleta, el castell va començar a obrir-se, provocant així el patiment excessiu de la quarta de la rengla. Tot i així, superant la sortida de la canalla, el castell començaria a descarregar-se, deixant un maco pilar de 5 que es va descarregar sense problemes.
A tercera ronda, hi faríem el 4 de 7, el 7è de la temporada. El castell va començar amb una molt bona quadratura que es va mantenir durant tot el castell. Vam fer un tercer molt maco, que cada dia ens permet anar-li fent més canvis i que no va comportar problemes.

Per tancar l’actuació, hi descarregaríem el pilar de 5, i finalment, dos pilars de 4.

Per la seva banda:
Castellers de Terrassa: id7d7, 7d7, 5d7, 4d7a i vano de 5.
Castellers de Lleida: 5d6, 4d7, 3d7, pd5 i 2pd4.