Collbató

 

Diumenge 17 de setembre hem actuat a Collbató amb motiu de la Festa Major de la vila, juntament amb els Castellers de Viladecans. Cap a quarts d’una, ha començat l’actuació amb dos pilars de 4.

Seguidament, hem obert la primera ronda amb el 4 de 7 amb l’agulla, castell que aquesta temporada li hem agafat la mida. Un pèl més tremolós que de normal, però sense patir-lo massa, l’hem descarregat, apuntant-nos així el primer castell de la diada.

En segona ronda, venia el plat fort de la jornada, el 5 de 7. Després d’un intent desmuntat amb l’entrada de dosos, hi hem tornat. El castell ha pujat molt maco, s’hi notaven nervis però el tempo era molt bo. La canalla s’ha col·locat amb bon ritme, el tronc hi mantenia molt bones mides, i sumant-li com de bé s’estava treballant des de la pinya, el castell s’ha descarregat!

En tercera ronda, hi faríem el 4 de 7. Un pèl desquadrat, ja que tenia una rengla força oberta. Tot i així, i tenir una estrena al pis de terços, el castell s’ha descarregat sense masses dificultats.

Per tancar l’actuació, hi descarregaríem un preciós pilar de 5.

Castellers d’Esparreguera: 2 Pd4, 4d7a, id5d7, 5d7 4d7, Pd5

Castellers de Viladecans: Pd4 3d6, 2 id3d6p, 2d6c, Pd4c